Need help? Check out our Support site, then


saving problems

  1. It seems to take hours to save changes. Is that normal? The image I added doesn't show up on preview. I have not yet published and don't want to until I know all is the way I want it.

    The blog I need help with is doggonecomputers.wordpress.com.

  2. please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (2) Make sure that you have third-party cookies enabled http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    (3) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    (4) These are the accepted file types:
    .jpg/.jpeg
    .gif
    .png
    Instructions here http://en.support.wordpress.com/images/
    Here are more details about the options for uploading images http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/
    troubleshooting images here > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. Oops! I'm sorry I failed to post the first part of the first sentence above. Here it is:
    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.