Need help? Check out our Support site, then


Search not working on my blog

  1. If you use the search on my main page for Goo Goo Dolls or anything. All I get is a link: http://www.schwegweb.com/?s=goo+goo+dolls, but it doesn't show the search results, but instead my main page.

    Any reason for this?

    My site is hosted on a windows server with a httpd.ini rewrite for my links. Could there be something in here I need to add?

    Thanks
    Chris
    Schwegweb

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. You did not give us a proper link to your blog so it's difficult to answer. However I think you're in the wrong forum. This is WordPress.COM. If your blog is hosted at WordPress.ORG you'll need to ask again over there: http://wordpress.org/support/

  4. @schwegweb
    The footer of your theme has a link "powered by WordPress". If you click it you will arrive here http://wordpress.ORG and that means you are posting to the wrong forum. Please post to the forum the support bot and universalgeni are pointing you to as we cannot help you here at wordpress.COM

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic