Need help? Check out our Support site, then


"Server Not Found"

  1. Hi all,
    I can answer comments, and can go into my administrative dashboard but I can not access my blog page. The message I get is "server not found". I get that message even when I try and log out. Help Please.

    The blog I need help with is hotrodcowgirl.com.

  2. Is this the blog you are referring to? http://hotrodcowgirl.com/
    I can access it.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are:
    Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

  3. yes that is the correct blog. I have tried google chrome, firefox, and internet explorer. None of these browsers can find my site when I put my address in. It was working fine until 11 p.m pacific time last night. thx

  4. Please post the exact versions of the browsers you are using. See here for a quick determination http://supportdetails.com

  5. firefox 17.0 on mac computer, and on pc firefox 17.0....thx

  6. Thanks.

    If you are running Ghostery or any DNT (do not track) then please disable.

    Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.