Need help? Check out our Support site, then


Side bar not working

  1. On my sidebar on my blog, one of the bullets appears that is not supposed to appear.

    Look at the image: Image

    as you can see, there is a bullet at the top. I found that I can get rid of that, if I use the default side bar, but I have it custimized.

    EDIT: I am usuing the Sapphire 1.0 theme.

  2. That's probably a bug with the theme. As per the big red sticky labeled For theme bugs, I politely suggest the method it recommends and sending in a Feedback on the issue.

    Hope this helps,
    -drmike

  3. Hi,

    I'm having troubles with my sidebar when I'm using the Almost Spring 1.1 theme, as in it doesn't display at all. It was working fine this morning, but now it's acting very buggy.

    See for yourselves: http://creativityblog.wordpress.com/

    (P.S. I'm changing the theme temporarily for now becuase I need to give a presentation with it, but I'll change it back afterwards so you can see the problem.)

  4. Please my post directly above yours for the procedure on how to handle this. :)

  5. betsythoughtsstuff
    Member

    I am using contempt 1.0 theme and am trying to figure out how to get my blogroll to show up. I have a blogroll on my dashboard but nothing shows on my site on the sidebar when I go into widgets.

    Could someone explain how to get it to work.

    Thanks.

  6. betsythogl:

    I'd like to know the answer to that question too ;)

  7. the sites on my blogroll are showing up in triplicate!

  8. Please read the second post in this thread. Not sure why you folks are missing it. :)

  9. I've sent in feedback. Nothing I do works. I've been trying to get the heading for "Links" (or "Bookmarks") to show up in my sidebar.

    I play with the Widgets. Nothing.

    I try different themes. Nothing.

  10. stephanos - it looks like you have this working now?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic