Need help? Check out our Support site, then


Since WordPress 3.1, some Javascript problems in New Post/Page

  1. We're using a custom theme. When we updated to 3.1 the add image link stopped working. It would not pop up a lightbox. Also, add category does nothing.

    We switched to Twenty Ten and it works. We need our custom theme, though. The strange thing is that it's only a problem with the backend. The site works fine. The problem is only with the Add New Post and Add New Page pages. I didn't think these would be affected by any theme files. Can someone help point me in the right direction? How should I debug this? What files might hold the problem?

    The blog I need help with is clayburn.wordpress.com.

  2. @clayburn
    The wordpress.COM blog linked to your username is empty. All upgrades on the wordpress.COM blogging platform are done by Staff so we know from your posts about updating to 3.1 that you are posting to the wrong support forum.

    We cannot help you at all here at wordpress.COM with your wordpress.ORG software. WordPress.COM and WordPress.ORG run on different software. You can only get support for a self hosted wordpress.ORG install here > http://wordpress.ORG/support/

    The differences between free blogs being free hosted by wordpress.COM and free software for self hosting from wordpress.ORG are stated in two locations.
    sticky post head of forum > http://en.support.wordpress.com/plugins/
    front page support documentation > http://support.wordpress.com/com-vs-org/

  3. Sorry this is the correct link for the sticky post head of forum > http://en.forums.wordpress.com/topic/please-read-me-first-before-posting?replies=1

    The version of the Twenty Ten theme here at wordpress.COM and version of the same theme at wordpress.ORG are different versions coded to run on different software.

    No Javascript can be used on wordpress.COM free hosted blogs. http://en.support.wordpress.com/code/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic