Need help? Check out our Support site, then


site not loading when logged in to wp.

  1. My site, nickreviews.com, is not loading when I am signed in to wordpress. It is hosted via wordpress.com. When I am logged out, it loads just fine. I had a friend attempt to visit the site, and it didn't load for him (he doesn't have an account). Also, other sections of wordpress.com seem to be running slow as well.

    I've tried this in Chrome, Firefox, and Safari. On Safari, it seems to redirect me to a site beginning "nickreviews.com/remote-login" with a string of random letters and numbers at the end. This isn't happening to me with any other website.

    Is this a problem with wordpress itself, my site, or my computer/browser in some way? I'd love to have this figured out, as I'd like for my site to run correctly and smoothly. I'm hoping it's just a wordpress error. I have the latest versions of each browser (except safari) and my flash is also up to date. I'd love some help with this. I'm hoping it's on WP's end and not on mine.

    The blog I need help with is nickreviews.com.

  2. My site isn't loading either. I've tried it in Chrome and Firefox. It won't load regardless of whether I'm logged in or not.

  3. Mine has the same problem. It seems it is some kind of a massive effect. Probably a maintenance? Is it possible?

  4. If there's other people with the same problem, I'm sure it's on wordpress's end. We'll see what happens, but maybe we should just wait it out. If anyone else has any suggestions, though, please share!

  5. Mine wont load either.. Hopefully someone from wordpress will see this and figure it out soon. Because people may think that our links are spam if they have been posted on other sites and thats the last thing i need.

  6. nor mine. guess we will have to wait until monday morning!

  7. Lol... my time - Monday Morning, might say it's even noon. :) Anyway, I suggest we just work on the content and wait until it loads. At least that's what I am doing.

  8. Nope, my blog isn't loading as well.

  9. Mine's lading now!!

  10. My site seems to be working now - hopefully everyone else's is back up too!

  11. Mine is working too.

  12. Hello there,
    Will those who are still having problems please try some troubelshooting?
    Are you using http:// or https:// see http://en.support.wordpress.com/https/

    Which browser and version of it are you using? Have your tried clearing your browser cache and cookies? http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies

    Is your browser version up to date? You can upgrade any browser version here.
    http://browsehappy.com/

    Do you have third party cookies enabled? Do you have another browser you can try?

    You can use this link to see if your Flash is up to date. http://www.adobe.com/software/flash/about/ If it’s not up to date then this is where to download and install the latest version of Flash. http://www.adobe.com/products/flashplayer/

    If those don't work for you then you can contact Staff with all your details. Here’s the link http://en.support.wordpress.com/contact/ After you use the searchbox, under the search results, at the bottom of the page there will be a section that says “Have you found the answer to your question?” You can choose either “Yes I found the answer to my question.” or “No I didn’t find the answer to my question and I would like to contact support for help.” The no option will reveal the contact form.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic