Need help? Check out our Support site, then


Some posts not visible in a new theme

  1. Hello.

    After switching to a new theme (Under the Influence, which is a brilliant theme by the way), two of my posts are not visible any more on my page.

    There are two points to note here:
    1. This only seems to concern this theme - I have previewed several other themes and these posts are visible in previews;
    2. This only seems to concern the Firefox browser - I opened my blog in the Internet Explorer, and my friend did it in Opera, and both posts were visible.

    The posts do show up in "latest posts" widget; also they appear normally after clicking tags they are tagged with.

    The blog I need help with is tornike.wordpress.com.

  2. Will you please send those details to Staff? Here's the link > http://en.support.wordpress.com/contact/

  3. Thank you, I will.

  4. Your latest posts should appear regardless of the theme you are using. I checked your blog in Firefox, and I see the same posts on the blog that I can see in the recent posts widget. The two latest at the top are "32 and counting" and "Freddie Ljungberg."

    Can you try force refreshing?
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#force-refresh

    If that doesn't help, can you try completely closing and re-opening the browser?

  5. Thank you for the reply.

    The posts missing are called "MLK - "I Have a Dream" and "JG300". The first of these should be seen on the first page, beneath the "Freddie Ljungberg" post. You can see it in the latest posts widget on the right hand side (sorry the name of the widget is in Georgian - it is the widget above the tag cloud).

    I tried clearing cache yesterday but it did not work. I just tried force refresh and it did not bring any results either.

    P.S. I also asked a friend to check my blog with Firefox and these posts did not show in his browser either.
    I thought about opening a thread on Firefox support forums, but opened one here first, as I have been successfully helped many times by the WordPress support staff.

  6. I see that now. I'm still looking into this. I can't reproduce the problem in another blog so far, so I don't think it's a problem with the theme. I'm still looking at it. I'll post back when I find out more.

  7. The mentioned posts are back and visible. Thank you for your time.

  8. Oh, good! Hm, I'm not sure what fixed it! But I'm glad it's fixed. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic