Need help? Check out our Support site, then


Something new rolled out recently? Everything is loading slowly

  1. In my last two or three posts, it's been taking forever for the page to load the "New Post" template. Also, when I try to browse my Reader feed, it's taking forever to load too. I'm pretty sure it's not my internet connection. But I have noticed that the "New Post" section has a new format. I wonder if it has anything to do with that, and if you're getting the same feedback from other WordPress.com users, is anything being done to fix it soon? Thanks!

    The blog I need help with is lazysecretivewonderer.wordpress.com.

  2. There has been a change to the post editor interface at https://wordpress.com/post/ and Staff are recommending that we bypass the New Dash in favor of posting directly on our sites at Dashboard > Posts > Add New. http://en.forums.wordpress.com/topic/where-did-the-add-media-button-go?replies=2#post-1927520

    For image uploading please note the Staff response here http://en.forums.wordpress.com/topic/why-is-there-now-only-small-pictures-in-the-post-can-i-get-them-big-again?replies=3#post-1927594

    There will be further new iterations of the post editor at https://wordpress.com/post/ and that is why the advice is to go to Dashboard > Post > Add New

    For inserting images see http://en.support.wordpress.com/images/adding-images-to-posts-or-pages/

    For image editing see here http://en.support.wordpress.com/images/image-editing/

  3. Also, when I try to browse my Reader feed, it's taking forever to load too.

    I don't experience that using the most recent stable versions of Chrome, IE or Firefox found at http://browsehappy.com

    Please tell us
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to WordPress.com.
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.