Need help? Check out our Support site, then


Subdomain for new users not displaying their blog

  1. I have installed WordPress on http://www.floristsblogging.com. The problem is, the root of the site shows the blog http://www.nichlasvilsmark.floristsblogging.com/ and the blog http://www.victoriaboukhanoufa.floristsblogging.com/ also shows the content of http://www.nichlasvilsmark.floristsblogging.com/ blog.

    The site is hosted on my own Apache server. A wildcard subdomain A record is pointing at my fixed IP address. I have the basic WordPress .htaccess file installed in the root of the site http://www.floristsblogging.com. Mod Rewrite is enabled on my Apache server. I have a minimal http config file which simply creates the virtualhost and accepts *.floristsblogging.com

    Has anyone come across this before. I have been searching through WordPress' help topics, but not found the solution. Any help would be greatly appreciated. I may well be missing something obvious.

  2. You are definitely posting to the wrong support forum. This forum is ONLY for those with free hosted wordpress.COM blogs.

    Please read the sticky post at the head of this forum
    http://en.forums.wordpress.com/topic/please-read-me-first-before-posting?replies=1

    All those who are self hosting on their own webservers or who are web hosted by any host other than wordpress.COM must post here for support > http://wordpress.ORG/support/

  3. I have raised it in the other forum. Thank you for letting me know. Best wishes

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic