Need help? Check out our Support site, then


Syndicated feed to Facebook not working

  1. Hi,
    I'm having a bit of an issue at the minute when publishing to Facebook.
    The problem seems to be with syndicated feeds. The feed publishes on my WP site with no problem, but when it gets sent to FB, everything looks ok until you click the link, then you get "Not Found. Sorry, but you are looking for something that isn't here."
    This ONLY happens for posts from an RSS feed, because when I create a post myself, it works fine. I've tried networkblogs.com and twitterfeed and they both produce the same problem.
    Maybe it's something simple I've overlooked, but I'm hoping someone can help me out with this.

    Thanks

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. something simple I've overlooked

    Please post an active link starting with http:// to the site in question.

  4. yeah, sorry, guess that would help.
    Well, you can see what I mean if you visit the FB page: http://www.facebook.com/go2halkidiki.net
    Main page is here

  5. I'm sorry but you are posting to the wrong support forum for your software. We cannot help you here with that site at all. We provide support here only to those who have free hosted WordPress.com blogs which run on different software than WordPress.org installs do. You must post to http://wordpress.org/supppot

  6. ok, thanks :-) and sorry...

  7. No problem and best wishes.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic