Need help? Check out our Support site, then


Tag button broke

  1. Hi everyone,

    I would like to be able to fix my tag button since it won't add any tags, even if I click it repeatedly. Can you please help me try and troubleshoot/fix this problem? Thanks.

    The blog I need help with is dotmovreviews.wordpress.com.

  2. I recommend you change from Internet Explorer to another web browser and see if you are having the same problems.

    Could you be more specific with the issue? Is it that the tag form is not allowing you to add tags to a post? Or has it been minimized on the Post Screen? If so, click the down arrow on the right to open it up again.

    The more specific you are, the better we can hel you.

    Thanks.

  3. I am using Google Chrome (Canary build). The tag form isn't allowing me to add tags to a post no matter how many tags I put or how many times I click the Add button.

  4. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    If you are, please do these:
    (1) Try clearing your browser’s cache http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (2) Make sure that you have third-party cookies enabled and JavaScript enabled

    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    http://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=12654

    (3) Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    (4) Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic