Need help? Check out our Support site, then


The reader feature is down.

  1. Hello,

    I have been trying to access the Reader for most of the week-end and though I can use the blog without problem the Reader feature doesn't seem to be working at all. It just tells me the page is loading, which it never does.

    Thanks,

    Ella

    The blog I need help with is ellamr3.wordpress.com.

  2. That sounds like a browser related issue to me.
    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. Sorted! Thanks. I didn't change anything and it just stopped loading out of nowhere but emptying the cookies solved it.

    Much appreciated.

  4. You're welcome. :) You could bookmark this thread and use the troubleshooting tips in it when you experience issues.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.