Need help? Check out our Support site, then


theme not showing up, only text

  1. My theme is not showing up. It shows up when I'm logged in, but not for any of the teachers I deal with. I put a question into support, but haven't heard back. Is anyone else having that problem and do you know what I can do about it? I've already changed the theme from Journalist 1.9 to the WordPress original thinking that might help, but it did not. Thanks.

    The blog I need help with is cateach.org.

  2. Where is your blog? Please post the complete and clickable URL, starting with http:// so it can be located.

  3. I'm seeing your blog just fine with all the stuff on it. Is this issue resolved?

    If not, log out of wordpress, clear your browser cache and cookies, restart your browser and then try again. It may be a cookie or cache issue on your computer.

  4. I would say it's resolved. My daughter checked it on her Mac and it looks fine. I'll have to check those schools tomorrow. Thanks.

  5. I'm viewing your blog with Firefox 3.5.8 and it looks fine to me as well. :)

  6. Cateach,

    Are the teachers trying to use it on a school network when they access the site? It's possible that they're dealing with a proxy or content control system that's blocking the images from being served.

    Different portions of the page may be coming from different servers. If you're working with a school, you may need to check with the IT department for some help.

    Then again, it could all be fixed. :) Let us know.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.