Need help? Check out our Support site, then


Themes are showing up in Asian characters?!?

  1. Korean/Chinese/Japenese, I don't know which but I just went to start up a free blog today and the themes are showing up in Asian characters, and a smattering of English. I have Googled and found nothing to fix this. I've confirmed that my language settings are correct (win8/ff) and have not changed - deleted cookies/history/rebooted, everything I can think of. I have not had this happen ever before, nor is it occurring on other sites. Just here. Please, I really need help to fix this.

    The blog I need help with is parkgateservices.wordpress.com.

  2. Hi there,
    Have your tried logging out and clearing your browser cache and cookies and logging in again?
    http://en.support.wordpress.com/browser-issues/#clear-your-cache-and-cookies
    Are you using wifi? Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If you are not successful let us know:
    (a) Exactly what kind of device you are using to connect to the internet and to WordPress.com.
    (b) Exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/
    (c) And exactly what any error reports you receive state.

  3. Thanks. Yes, did more than that (2x).
    Have logged out and "deleted cookies/history/rebooted".
    Ran Malwarebytes (nothing).
    Using Windows 8 w/ Firefox (26.0).
    No error reports so I took screenshots.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic