Need help? Check out our Support site, then


Themes don't show posts in home window

  1. I am thinking of changing the theme - however, a lot of themes I tried don't show my posts in the home window.
    I just see little squares where the posts should be.

    To be more precise - most post are photographs and a head line - the headline usually shows - but a lot of the themes I tried don't show the photos. (I also installed them and refresh the page a couple of times - and later changed back to the theme I'm using now)

    Does anyone know why this happens so I can try another theme?

    Thanks and greetings.

    The blog I need help with is rabirius.wordpress.com.

  2. This is not a theme related issue.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

  3. Thank you for your reply.

    Actually, I was trying it in the newest browser versions.
    I was trying Safari 6.0.4. and Firefox 20.0 - I checked and there don't seem to be any new (stable) releases.

    The other things I was trying as well.

    The strange thing is, when I see other blogs with the same themes I see all the content - and it is mostly themes for photographs that don't work.
    (For example Hatch, Triton Lite and AutoFocus.)
    Other layouts like the one I am using at the moment (Quintus) work fine.

    Therefore I think maybe there is something in Dashboard I clicked that prevents these themes working with my blog.

    Thanks again and greetings,
    rabirius.

  4. There's nothing wrong with your browser or your blog. The themes that have a grid layout instead of the conventional blog layout usually require setting a featured image to each post.
    You can read about how each theme works if you visit the Theme Showcase site:
    http://theme.wordpress.com/

  5. Okay, that was a good tip. I just set a featured image on the latest post and now the themes in question where working.

    Thank you very much for the tip!

    Greetings,
    rabirius.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.