Need help? Check out our Support site, then


Trouble Loading Media

  1. earthtonesgirl
    Member

    Is anyone else having trouble adding pictures to a post?
    I'm hitting the insert media button and nothing is happening.

    The blog I need help with is earthtonesgirl.com.

  2. What browser and version are you using?

  3. Try clearing your browser's cache and cookies per the instructions in this Support doc http://en.support.wordpress.com/browser-issues/ If you're still having trouble, continue with the other suggestions on that page. If none of those resolve the issue, please post back here.

  4. I'm using the latest version of internet explorer

  5. So that would be Internet Explorer 9? Any chance you are in compatibility mode?

    Did you clear your browser cache and cookies?

  6. I'm also having trouble uploading pictures and when checking on posts for the day the page will not load. The cache has been cleared of cookies etc. I've had this blog for over two years and this has never happened before.

  7. What browser and version?

  8. (1) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

  9. @eartcstonesgirl
    This is a duplicate thread. Did you see my response here? http://en.forums.wordpress.com/topic/cant-add-pictures-to-a-post?replies=3#post-1023306

  10. oops! earthtonesgirl

  11. I use IE8 but the site gets me:

    Your User Agent is:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB7.4; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C)

  12. This problem is general, I guess. Can't upload any pictures, can't make links either.

  13. @vintage45
    These are the accepted file types:
    .jpg/.jpeg
    .gif
    .png
    instructions here > http://en.support.wordpress.com/images/
    For more details about the options for uploading images see:
    http://wpbtips.wordpress.com/2009/04/26/images-the-three-link-options/
    For troubleshooting images tips see > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

  14. @groninganus

    (1) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

  15. RE:.jpg/.jpeg
    .gif
    .png

    Those are the only ones I use. Just checked back and now everything is working again. Thanks to anyone who made an adjustment.

  16. @vintage45
    That's great news. Thanks for returning and sharing it with us. Happy blogging!

  17. You will want to upgrade your browser soon as support for IE8 is being deprecated and even Microsoft won't support it after November 15th.

    http://browsehappy.com

  18. The uploading lasted less than a day. I can no longer do it. Since I have XP I can't upgrade to IE 9. Guess my blogging days are over.

  19. You can also upgrade to Firefox or Chrome, both of which are quite happy to work with XP SP3.

  20. I'll give Firefox a go later today. Thanks.

  21. Took your suggestion and downloaded Firefox. Everything works so it just a process of getting used to it. Thanks again.

  22. earthtonesgirl
    Member

    Thanks to everyone for your help, suggestions and guidance.
    I followed TimeTheif's tip about the compatibility mode, disabled it and now I'm back up and running!!!
    Hooray!!!

  23. I'm also cannot upload photos onto my entries suddenly. I've been seeing the upgrade notice on my dashboard for more than a year and finally just ignored it because it didn't seem to make a difference at all. I've been using MSN 8 this whole time and it works with all my other blogs. I wish there was more consistency in dealing with all these upgrade issue on the net in general. It makes doing simple things tedious.

  24. @vintage45
    I'm glad to hear you are trying Firefox 15.01 like justjennifer suggested. I like it myself, though at the moment I'm using Chrome22.0.1229.79

    @earthtonesgirl
    That's great news! Happy blogging to you. :)

  25. @eyewall

    I'm also cannot upload photos onto my entries suddenly.

    This is the link to the guide for troubleshooting images > http://en.support.wordpress.com/images/troubleshooting-images/

    I've been using MSN 8 this whole time and it works with all my other blogs.

    Did you see what justjennifer posted above? "IE8 is being deprecated and even Microsoft won't support it after November 15th."

  26. @vintage45 glad I could help and you'll get used to Firefox quite quickly. It's a vast improvement (IMHO) over IE.

  27. Me too my blog don't have any picture in it, it makes it so boring, ‎​i can't upload, ‎i have tired every thing i can
    http://www.sweetlife51mwordpress.com

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic