Need help? Check out our Support site, then


Trouble with the milestone widget

  1. Hi There, we are having issues with the milestone widget. We are counting down to the date 1June 2013 and the milestone widget has always said "1 month to go" which is clearly incorrect.

    I found a number of forum discussions but they ended in someone contacting yourselves and a bug being rectified.

    Looking forward to your reply

    Matt

    The blog I need help with is fealyfamily.wordpress.com.

  2. taylorswift619
    Member

    Check your date in your settings. It may be different than your current date where you live. Go to Dashboard>Settings>General and check your date.

  3. See here please and read the very top post in the thread http://en.forums.wordpress.com/topic/milestone-widget-upgrade?replies=22

  4. Hi,
    The Milestone widget doesn't work with the Theme Journalist 1.3.
    There's the widget on my blog but the letters are white and they aren't visible. I tried to change the colours of the blog but it didn't work. Could you help me? (I tried with other themes - they worked, I had problem only with the Journalist.)
    The blog I need help with is http://cukorbeteg.wordpress.com/ .
    Thanks a lot.

  5. This thread has been tagged for Themes Staff attention. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  6. thanks

  7. You're welcome.

  8. It works in my mobile and in IExplorer but not in Chrome.

  9. Exactly which versions of Chrome and IE are you using please?

  10. Chrome: 26.0.1410.64 m
    IE: 8.0.6001.18702

    thanks for your help :) (and I'm sorry I don't speak English very well)

  11. Thanks for providing those for Themes Staff.

  12. @czuki73,

    The Milestone widget is now working properly in The Journalist 1.3. Sorry for the trouble!

  13. @michiecat:
    thanks for your help but it isn't still working properly. There's the widget on my site and it's working but it's UNVISIBLE. You can see it when the mouse is on the text/image.

    I've made 5 print screens on my blog (www.cukorbeteg.wordpress.com) about the problem.

    and thanks for your help again :)

  14. Hi There, we are having issues with the milestone widget. We are counting down to the date 15july 2013 and the milestone widget has always said "1 month to go" which is clearly incorrect

    Looking forward to your reply

    Abby

    The blog I need help with is abbyerussell.wordpress.com.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic