Need help? Check out our Support site, then


Trying to embed a HTML 'button' - what is wrong with this code?

  1. ocean0fviolence
    Member

    I am trying to embed a 'button' onto my blog using the following code, which fails every time :/ Can anyone tell me what might be wrong here?

    <xmp>
    <embed wmode="opaque" src="http://static.ning.com/socialnetworkmain/widgets/index/swf/badge.swf?xn_version=124632088" FlashVars="backgroundColor=0xFFFFFF&textColor=0x454545&config=http%3A%2F%2Fcommunity.blogpaws.com%2Fmain%2Fbadge%2FshowPlayerConfig%3Fxg_source%3Dbadge%26size%3Dsmall%26username%3D22t8a3yx61jeo" width="206" height="104" bgColor="#FFFFFF" scale="noscale" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"> </embed>
    <small>Visit BlogPaws Community</small>
    </xmp>

    The blog I need help with is littlevulpe.wordpress.com.

  2. WP doesn't allow us to use embed codes directly. You need to convert the code into a gigya shortcode:
    [gigya wmode="opaque" src="http://static.ning.com/socialnetworkmain/widgets/index/swf/badge.swf?xn_version=124632088" FlashVars="backgroundColor=0xFFFFFF&textColor=0x454545&config=http%3A%2F%2Fcommunity.blogpaws.com%2Fmain%2Fbadge%2FshowPlayerConfig%3Fxg_source%3Dbadge%26size%3Dsmall%26username%3D22t8a3yx61jeo" width="206" height="104" bgColor="#FFFFFF" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" ]

    For more on this see here:
    http://wpbtips.wordpress.com/2010/07/22/gigya-shortcode-3-widgets/

  3. ocean0fviolence
    Member

    I didn't know this - thank you so much for your help, much appreciated! :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic