Need help? Check out our Support site, then


Tweet button not working properly!

  1. HI,
    My blog PositiveProvocations.com is connected to all my social media accounts i.e. Fb, Twitter, Linked in... While sharing on twitter through the official tweet button usually my handle @zeenatsyal appears....infact its fine on all my previous posts except the Latest Post. Its showing @wordpressdotcom instead of @zeenatsyal. Any idea why this is happening????

    Secondly, the bloggers LIKE bar isnt showing the full gravatars in my theme. This is also a recent thing. It used to be fine a while back.

    Please let me know how i can rectify this...or is it some bug or glitch at your end.

    I woudl appreciate your help at the earliest...

    Regards,
    Zeenat

    The blog I need help with is positiveprovocations.com.

    The blog I need help with is positiveprovocations.com.

  2. Please someone respond...its urgent. I cant have all my tweets going out with the wrong handle...

  3. Hi there,
    I have used the tweet sharing button workaround in this forum thread http://en.forums.wordpress.com/topic/how-to-add-a-tweet-button-with-your-twitter-username-into?replies=1 that provides the instructions here > http://waqasali.me/2011/08/14/how-to-add-a-tweet-button-with-your-twitter-username-into-wordpress-com/ and it works on both of my blogs.

  4. Secondly, the bloggers LIKE bar isnt showing the full gravatars in my theme. This is also a recent thing. It used to be fine a while back.

    I see them here and they appear fine to me using Firefox 13 http://positiveprovocations.com/2012/06/05/how-i-happily-and-positively-redefined-success/ Is that where you mean?

    Try logging out and then logging in again using the https:// login (in the event you aren't already using it) http://en.support.wordpress.com/https/

    When you do that try using the browser with all extensions or add-ons disabled and see if anything changes when you view the gravatars.

    Which browser and version of it are you using? Click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

  5. hi titi,

    Thank you for your responses.

    The LIKE box seems to have gotten ok now. But the tweet button was working fine. I have no idea why it has suddenly..only the last 2 posts...stopped using my twitter handle. I'm perfectly connected to the sharing options.
    I will still check out the links you mentioned..but really..I cant wrap my head around, why it was working just fine..and suddenly stopped.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic