Need help? Check out our Support site, then


Tweets not showing properly in Firefox

  1. This is a recent problem and I doubt it's exclusive to myself.

    Firstly, this isn't a problem in Chrome at all, but I prefer Firefox (as do many others). Also, it was fine in Firefox before maybe 1 1/2 weeks ago.

    Neither embedded Tweets nor the latest Tweets from my own account down the right are appearing in Firefox. Here's a screen grab to show the issue:

    http://i.imgur.com/v4QeCp4.jpg

    Yet in Chrome: http://i.imgur.com/OronbnJ.jpg

    What I've done to try and sort it: cleared cache, disabled AdBlock addons, asked 2 other people using Firefox (same problem)

    I'm on a WordPress hosted site (for the time being) so am not sure there is much I can do manually to fix it.

    Any help?

    The blog I need help with is thatkunaguero.wordpress.com.

  2. Hi there,
    I can' help with this I'll tag this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

  3. Hi there,

    Your Twitter timeline works in my Firefox browser. The screenshot you shared is what the Twitter timeline looks like if Flash isn't installed or enabled in your browser. You can check to see if Flash is enabled by visiting this site: http://supportdetails.com/

    Mozilla has information about installing and updating Flash in your Firefox browser here: https://support.mozilla.org/en-US/kb/keep-flash-up-to-date-and-troubleshoot-problems

    If you have Flash installed and enabled and you still have trouble with this, please let me know! :)

  4. Hi,

    I definitely have Flash installed. Just uninstalled and reinstalled, but same problem.

    But if this is just an isolated problem with me, I'm not too fussed as long as it shows OK for others in Firefox.

  5. Hi there,

    It's working just fine for me, so it isn't an issue with Firefox generally. It should be fine for others using Firefox. :)

    If you want to try to track down what's causing the problem in your browser, the next step I'd suggest is disabling all of your browser add-ons and extensions to see if something there is blocking Flash. If it works when your add-ons are disabled, you can try turning them on one-by-one to find the source of the problem.

  6. Thanks, I've figured it out! It was one of Avast's settings blocking social networks.

    Thanks again for the help!

  7. You're very welcome! I'm glad you were able to find the source of the problem. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic