Need help? Check out our Support site, then


Twitter Widget Not Working.

  1. purechemistrylingerie
    Member

    What is displayed on the blog:
    Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.
    Also when adding details to the widget the forward slash/ disappears once I click save or close so the link shows as twitter.comPureChemistryUK instead of twitter.com/PureChemistryUK

    My blog is: http://purechemistrylingerie.wordpress.com/

    The blog I need help with is purechemistrylingerie.wordpress.com.

  2. Hi there,
    Have you checked out the following?
    http://en.support.wordpress.com/widgets/twitter-widget/

  3. purechemistrylingerie
    Member

    Hi timethief,

    yes I have but it doesn't provide me with a solution. I am entering it correctly yet wp changes the url on its own accord by taking away the forward slash the second I hit save or close.

  4. This thread is tagged for Staff assistance. You can subscribe to the thread so you are notified when they respond.

  5. purechemistrylingerie
    Member

    Thank you - I think I already subscribed.

  6. In the Twitter widget, you have http://twitter.com/twitter.comPureChemistryUK. It looks like you tried to put the URL rather than the handle in there. Just put in PureChemistryUK.

  7. purechemistrylingerie
    Member

    Thank you raincoaster! :) Sorted I saw that and changed it before. Deleted everything out of there now and just added the handle. All sorted :) Thanks for the help and everyones advise.

  8. @raincoaster
    Good catch!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic