Need help? Check out our Support site, then


Unable to access wordpress.com sites

  1. I am now unable to view this thread as well. The only way to communicate is through email I believe: "Olivia ." <[email redacted]>

    Thank you for your support request. Your public message is posted to the forums so you and other users can see it here:

    http://en.forums.wordpress.com/topic/unable-to-access-wordpresscom-sites?replies=1

    WordPress.com has a fantastic community of users who enjoy helping and they may be able to provide an answer to your question. We have automatically subscribed you to email updates on the forum thread.

    For reference the request you submitted was:

    I can't access any of the wordpress sites.
    Needless to say, I am not able to get on to any of my blogs.
    .org are still accessible. After 7 days today, I could get to the stats page as URL was saved n freshly pressed page. However, unable to get to dashboard or the homepage.

    My Blogs:
    oliviascaptures.wordpress.com
    oliviasbiopiclog.wordpress.com
    oliviasbiopiclog1.wordpress.com
    oliviasmindlymatters.wordpress.com

    As mentioned, none of anyone's blogs on WP.com is accessible.
    Blog url: http://oliviascaptures.wordpress.com/

  2. Are all of those blogs registered under the same username account? Do they appear in on your My Blogs page? This link should display all your blogs, including the hidden ones: https://dashboard.wordpress.com/wp-admin/index.php?page=my-blogs&show=hidden
    If you do not see the blog here http://en.support.wordpress.com/my-blogs/ then
    follow this guide > http://en.support.wordpress.com/my-blogs/#my-blogs-dashboard-visibility

    (1) How are are connecting to the internet and to WordPress.com?

    I'm asking because the way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you don’t know click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    (3) Have you tried?
    clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050
    using the browser with all extensions or add-ons disabled
    updating the browser to the latest stable version (not a buggy BETA browser version) http://browsehappy.com/
    Note: If you are running IE9 in compatibility mode then be aware that it renders as IE7 and IE7 is not supported.

    (4) Are you logging in using the secure https:// log-in? see http://en.support.wordpress.com/https/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic