Need help? Check out our Support site, then


unable to add Tags and Media to post

  1. Help! I can't add Tags or Media to my post today. What's going on?

    The blog I need help with is youngamericanwisdom.com.

  2. (1) How you are connecting to the internet and to WordPress.com?
    The way you connect to the internet (mobile, satellite, DSL, dial-up) and to your blog, and how many proxy server jumps etc. it takes to connect can cause problems. There maybe be problems with your ISP and/or with the proxy servers. Also note that the main dashboard isn’t designed to work with touch devices through the tablet and smartphone browsers.

    (2) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (3) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (4) Have you done any troubleshooting? Below are the troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise and undertaking them will provide valuable feedback information for Staff:

    a. clearing your browser cache and cookies > http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    b. Using the browser with all extensions or add-ons disabled

    c. updating the browser to the latest stable version http://browsehappy.com/

  3. ugh! Still not working. It worked fine yesterday.

  4. Please answer the questions I posted above above. Without your answers Staff have nothing to work with in order to help you.

  5. I got it! It was the compatibility mode. After I removed WordPress, it started working again. Thanks a million!

  6. Hi,
    I cannot use the Add Media button to upload images to my blog. This is now 3 days. What is the issue? Please resolve.

  7. I also have a blog at http://www.viewinphotos. I have the same issue. What is the problem? Please resolve.

  8. @boogersandblessings
    That's great news and there are others who have resolved this issue the same way you did. Happy blogging! :)

  9. I have not been able to add photos for three days.

    http://www.viewinphotos.wordpress.com

    I don't find the help or forum very useful.

    Please explain the issue.

  10. @davehood59
    Is this the blog in question? http://viewinphotos.wordpress.com/
    If so note there is no "www" in any wordpress.com the URL and the URL is not complete and clickable ie. it's an active link without the .wordpress.com

    We need specifics in order to help so please try some troubleshooting and answer the following questions so we have something to work with.

    (1) Are you using the secure https:// login?
    http://en.support.wordpress.com/https/

    (2) Exactly which browser and version of it are you using. If you aren’t sure click here to find out and post the result > http://whatsmyuseragent.com/

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    (3) Below are the two basic troubleshooting steps we take whenever any issues like this arise. Undertaking them now will provide valuable feedback information for Staff:

    a. Have you tried clearing your browser cache and cookies? http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    c. Have you tried updating your browser to the latest stable version? http://browsehappy.com/

  11. @davehood59

    I don't find the help or forum very useful.

    Oh really? Where are your answers to the troubleshooting questions I posted above? We can't help those who refuse to participate in the troubleshooting process.

    Please explain the issue.

    Let me be crystal clear about this. Only a tiny number of the over 35 million bloggers are experiencing issues. Those who have resolved the issue all had issues caused at their end of things - not at the WordPress.com end.

    I have zero problems with troubleshooting and providing information now or ever when I need help. I'm using an old PC on a DSL line equipped with IE8, Firefox 15.0.1 and Chrome 22 and I'm not experiencing the issue you are experiencing, or indeed any issues at all.

    Please focus on participating in problem solving as hand wringing does not result in resolutions and we have no magic wands we can wave and make your issue disappear. After you do some troubleshooting and provide answers to the questions posed we may be able to trace the cause and provide a solution.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic