Need help? Check out our Support site, then


Unable to preview posts

  1. I am unable to preview a post by either clicking the preview post button or the 'Your post has been updated view a preview.' I have tried it in multiple browsers and have cleared all of their caches and enabled/disabled add-ons.

    The blog I need help with is geoffwhaley.com.

  2. I've also noticed with whatever the new updates WordPress has done recently. I have issues staying logged in when I'm on my site or other non wordpress.com sites. Does this have something to do with it?

  3. Hi there,

    All those errors sound very irritating - I'm sorry. What browser and version are you using? It will help me to troubleshoot this with you.

    Cheers!

  4. hello,

    I am having the issue in the following Browsers:
    Firefox 17.0.1
    Chrome 23.0.1271.97

    And I tried it on an older version of Explorer (8.0.7601.17514) which I cannot update for work purposes.

    I also use a PC with Windows 7 Professional.

  5. I am sorry you're experiencing this. Can you pinpoint about the day/time this started to happen? Even an approximate will help us.

  6. The first time I noticed the wordpress staying logged in on other websites was on Wed/Thurs. I would log in and go to comment on someone else's blog and it would keep pushing me to relogin.

    The post previews I noticed just on Friday morning.

  7. Are there any additional topics on the being forced to log in on all wordpress sites separately on multiple browsers? I'm still having that issue and as far as I am aware I have not changed any privacy settings on these browsers.

  8. And I'm still having issues previewing posts.

  9. I'll take your comments back to the internal team and will keep you posted.

    I haven't seen other users with these issues, yet, no.

  10. Hi there,

    You may be having a conflict with a third-party cookie. Can you follow the instructions here:
    http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    Let me know if you see any resolution!

  11. As mentioned in the first post I've already tried that. I've disabled everything and re-enabled them. When I check it it shows the green text saying "Great, third party cookies are properly enabled in your browser!"

    I've just double checked it and they're set exactly as proscribed in the help instructions.

    I also completely cleared out my cache and reset everything prior to posting my problem.

  12. Ok, thanks for double-checking that.

    I'm really sorry you're still having this problem. I'm talking with a member of the internal team about it, and I'll advise you when we have more information.

    Cheers!

  13. Wow, that is really strange.

    Do you have another computer you can try?

    Also, when you aren't able to click, are there any console errors that pop up in the developer console? (you can check this by going to the page that's having the issue, opening the developer console in Chrome by clicking control (or command on a mac) and alt and "i" and choosing "console" from the tabs along the top.

  14. Apparently things have started working again. I don't think I had any issues on my Mac when I was at home, but I will double check.

    If it helps I believe it was tied to the updates to the 'wordpress' dashboard (so not my blog dashboard, but the part when you log into wordpress.com). Ever since that changed visually I have had issues on this computer - including the update of the views/visitors which appeared yesterday.

    I just tested a preview post and it appears to be working, as does my problem with being forced to log-in on other wordpress hosted sites. Hopefully it's resolved itself.

    I will double check when I get home on my Mac.

  15. And just as a head's up I wish I would've taken a screen shot because the header of the dashboard section has reverted to what it has always been, while over the past few days it had a blue wider header bar and the posts in my blogs I follow appeared different, but it has returned to the gray and standard size that I'm used to.

  16. Apparently things have started working again

    Great!

    ...while over the past few days it had a blue wider header bar and the posts in my blogs I follow appeared different, but it has returned to the gray and standard size that I'm used to

    That's actually normal, but unrelated - we're testing a few things - the blue header might return at some point :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.