Need help? Check out our Support site, then


updating/ changing profile picture

  1. Hi,

    I updated my profile picture (I think it was in the middle of last week), but I still keep receiving the old picture on different places.

    - yes, I have cleaned my caches
    - btw, I disabled cache completely
    - I am going through a proxy

    The updated picture IS showing in my profile, but at the named blog on the users list I still see the OLD one. The very small icon on the toolbar is the new one.

    Help?

    The blog I need help with is techscouting.wordpress.com.

  2. The picture being displayed here in the forum is the new one.

    The picture here is the wrong one:

    http://techscouting.wordpress.com/

  3. "New" versus "old" isn't very descriptive. I see exactly the same avatar here as there. Sometimes what other people see is not what you see, so if you continue to have problems please re-post, telling us exactly what each avatar looks like.

  4. These are the best practices for uploading your gravatar:

    (1) Prepare the image prior to uploading it and make sure it’s no larger than 128 pixels X 128 pixels square.

    (2) The image filetype has to be either PNG, GIF or JPG. Make sure the file name contains only letters and numbers – no special characters – no transparency - and make sure all letters are in lowercase.

    (3) Also make sure the image file name has an extension (Example – image.jpg)

    (4) Note that there is a time delay while your gravatar image propagates. If you are experiencing problems then go to the gravatar site http://en.gravatar.com/ and read the FAQs as it contains common questions and answers to them http://en.gravatar.com/site/faq/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic