Need help? Check out our Support site, then


Upload error

  1. Hi,
    I'm trying to post photos onto my blog and I keep receiving an error. It lets me upload the photo, but when I try to send it to the editor, it only says "error" at the bottem left of the page. I also made sure that the photo filename has .jpg at the end, so that's not the problem. Any help would be greatly appreciated.

  2. What exactly does the error message say?
    Which browser and version are you using?
    What size is the photo that you are trying to upload?
    Are you aware of the size limitations for the theme you are using? They are found here http://faq.wordpress.com/2006/09/25/how-big-can-my-images-be/
    Have you tried using the instructions found here? http://faq.wordpress.com/2006/05/29/i-cannot-upload-images/

  3. Also what is the filename?

  4. The error message says, "error on page."
    I'm using IE Windows NT
    The size of the image is 300x500 pixels
    The filename is tunnelblog.jpg

  5. When you click on teh error at teh lower left of your browser, you'll get a popup with the actual error.

    What version of IE?

    What is the filesize as it bytes please?

  6. It's Windows XP
    The filesize is 486.3 KB
    And I can't figure out how to get the pop-up window with the detailed error message??
    Thanks in advance.

  7. You can't be running XP and NT at the same time as they're both OSes. Sort of like speaking English and French at the same time.

    Please do the following. When looking at your blog, click on Help along teh top. You'll get a drop down menu with an option that says About Internet Explorer. Click on that and please tell us the version number listed there.

  8. Windows XP 6.0.2900.2180xpsp

    I'm sorry...as you can see, I'm not exactly tech-savvy. Thanks for you help.

  9. Here's more info:
    Windows XP
    Professional
    Version 2002
    Service pack 2

  10. I'll send in a feedback and see if staff has any suggestions. My usual causes for something like this aren't coming into play.

    Please do this. After you upload, you should have a smaller version of the image visable. Could you please do a right click on that smaller image and paste the URL to it here in this thread?

  11. jnicholsphoto,

    No need to apologize, we're here to help :)

    Can you do me a favor? After you hit Send to Editor and you see the "error on page" message, can you double-click that error message to get the popup window to appear.

    That popup should contain some arcane text. Paste it here and we'll be better able to debug it.

    Thanks for reporting this. We'll try to get it worked out as quickly as possible.

  12. http://jnicholsphoto.wordpress.com/files/2007/01/tunnel-blog.thumbnail.jpg

    Line:249
    Char:4
    Error: object doesn't support this property or method
    Coded: 0
    URL :http://nicholsphoto.wordpress.com/wp-admin/upload.php?
    style=inline&tab=browse&action=view&ID=105&post_id=-1169170160
    Line:100
    Char:2
    Error: object doesn't support this property or method
    Code:0
    URL-http://jnicholsphoto.wordpress.com/wp-admin/post-new.php

    Hope this helps!

  13. It does. This should get fixed soon. Thanks!

  14. We're still debugging this but have changed a couple things that might have caused that error.

    Could you try again please and let us know?

  15. I tried it again, but still no go.

  16. You may have to clear your browser's cache and try again. :)

  17. Does it work if you switch from the "Visual" tab to the "Code" tab before clicking "Send to Editor"?

  18. I cleared my cache and I also switched from "visual" to "code" before sending to editor, but still getting the error.

  19. Did y'all give up on me?? :(

  20. Heck no our beloved geeks never give up. There are some major changes going on and I'm sure Mike will get back to you as soon as he can.

  21. No one's forgotten you :) You've just given us a really tricky one!

  22. 'Scuse me for butting in here, but I'm having similar problems. My photo uploads fine & I get the thumbnail preview, but when I click on 'send to editor' nothing happens. Nothing. No error message, just 'done' down in the bottom left of my screen. Except it's not 'done'. It's just sitting there uploaded, with nowhere to go :(

    I just can't get them from the uploader to the editor and it's starting to get on my pip now. I'm having to blog pictures direct from Flickr in order to be able to include them in my posts.

    Please forgive me if I should have started another thread, but I'm new to these forums and new threads seem to be frowned upon if there's already a similar thread up & running.

    I'm using Firefox and this is the first problem I've had on WordPress since I've been using it. My pictures are all smaller than the maximum allowed for my template, so it's not that. Any ideas?

    Many Thanks

  23. Here's some more info. that might help. I'm noticing that as soon as I click on the "write" tab to write a new post, the error message is displaying the following:
    Line:186
    Char:1355
    Error: Syntax Error
    Code:0
    URL-http://j.nicholsphoto.wordpress.com/wp-admin/post-newphp

    Line:44
    Char:2
    Error:'realTinyMCE'is undefined
    Code:0
    (and then the same URL as above)

    The page still loads, but it does display this error. Does that shed any light on the situation...mabye?

  24. What version of IE are you using? Do you have any IE addons installed on your machine?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic