Need help? Check out our Support site, then


Video Gallery Not Working

  1. theimpossibleprincess
    Member

    Since the changeover here at WordPress I'm having problems with my videos. Although they are working within the blog they do not display correctly in the gallery. When I try to look at a video's details I get the following;

    On pre-changeover videos:

    Cound not process video. Error code: -1. Please try uploading it later or contact support.

    On post-chageover videos :

    Cound not process video. Error code: -4. Please try uploading it later or contact support.

    Also where have the video number codes gone?

    Please help!

  2. I have the same problem.
    No video number codes and process error.
    So, I hope you fix it soon.

  3. I have the same problem.
    No video number codes and process error.
    So, I hope you fix it soon.

  4. I also cannot post my videos within my blog. I can only post the URL that takes me to YouTube. Videos within my blog made it unique.

  5. Hey, sparkle333, I'm having the same problem, and am waiting out the programmers who are most likely working late into this night (and maybe several more), to find the fix. Or...did I miss it? L.

  6. error code: -1 case is fixed. Basically it means it is an existing old video, which was and still is being served from Vidavee. Now it displays a more relevant message.
    "This is an old video, currently being served by Vidavee".
    For those videos, you don't need to do anything. They will continue to be displayed correctly in your blogs.

    error code: 4 case
    We are looking at this issue, and so far we determine this is because we are lacking a transcoder in one of our data centers. We will provision one on Monday.

  7. what about error code 12 ?
    I get that one when uploading a video, so I get no video code, link or add button.

  8. theimpossibleprincess
    Member

    OK so the status of my old videos has now changed to :

    This is an old video, currently being served by Vidavee

    But how do I embed them into a post using the WordPress player? There is no longer a video number code ie (video#### w=400) or any option to add the video to a post?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags