Need help? Check out our Support site, then


Video Player Showing Links only

  1. Hi!
    I'm using detube theme on this site
    http://110.232.190.15/

    The issue I'm having is regarding default music player of theme. The theme just requires url and then the default player plays that video.

    Check this post for sample:-
    http://110.232.190.15/?p=1395

    The default player doesn't play video. Although if i embed the video using iframe than the videos work.

    I turned on the debug mode but nothing found except for the video thumbnails problem which I think that this is the reason. It says that use wp_register_sidebar() instead in functions.php

    Please help me out. Thanks in advance for your help.

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. Hello there,
    That site is not a free hosted WordPress.com blog and those are the only blogs we provide support for here.

    WordPress.com and WordPress.org are completely separate and have separate logins. If you don't have a username account at WordPress.org, click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic