Need help? Check out our Support site, then


Video Thumbnails in Traction Slider

  1. Hi,
    I'm trying to create a slider in a premium theme, Traction, that has nothing but videos in it. I'm embedding the videos from Vimeo. The problem is that of the three videos currently in the slider, the thumbnail only shows up on the first one, and the next two show up black.

    You can see the problem on the main page of my blog.

    My question is this: If I purchased the VideoPress upgrade, thus hosting the videos directly on WordPress servers, would I still have this same problem?

    By the way, the Theme Foundry people can't seem to figure it out. They guessed there was some sort of issue with the way the thumbnails (at least from Vimeo) played in their slider.

    The blog I need help with is qualco-energy.org.

  2. Your theme is a premium theme and we Volunteers answering questions on this forum have no knowledge of how they are designed to operate. Posting to this forum is not likely to be productive. When you purchased your premium theme what came with that purchase was support directly from the theme designer. Please click this link and post to that forum for theme support. Premium Themes Forum link.

    Other forum threads on Traction

  3. Thanks. I realize my purchase of the premium theme came with support, and I tried to resolve the issue with the theme authors. They couldn't figure it out, so I was just trying to see if it was an issue that would be resolved within a video framework, rather than a theme framework. I couldn't find a forum on WordPress that dealt exclusively with video, so I tried this. Sorry for the inconvenience.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic