Need help? Check out our Support site, then


Visual Editor - icons missing

  1. Hi,

    First let me say I'm not all that savvy w/ wordpress. Please be patient. When I try to write a blog post the icons aren't there.
    I've tried clearing the cache and removing cookies. I've tried updating the Firefox browser.
    Not sure what else to do. Can you steer me somehow with what to do? if I look up my blog on Explorer the icons show but now with Firefox.
    Help me, Please...

    The blog I need help with is psilovesoapco.net.

  2. Do you mean these icons? http://cl.ly/image/1i3R173T3x0X

    Or do you mean the expanded row? http://cl.ly/image/2W0h3P163F1m

    If you mean something different, please upload a screenshot to your media library showing where you are missing your icons. http://en.support.wordpress.com/make-a-screenshot/

    Did this problem just start happening, or has it been going on a while? Which browser/version are you using? Does changing your browser make a difference?

  3. The most recent stable version of Firefox is Firefox 23. Maybe you need to upgrade. If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

  4. Hi there,

    Thank you so much for getting back w/ me. I had gone over to Mozzilla and we figured out the problem. So it's fixed!

    Thank you for all of your time! have great day :)

  5. That's great news. Glad it's working for you now!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic