Need help? Check out our Support site, then


Visual Mode not working on one page

  1. tipofthetop222
    Member

    I just edited a page on my WordPress site, saved it (saved perfectly fine), but when switching back to "visual" mode, I still see the HTML. The "visual" editing bar & tools are missing too. When I click on HTML I see the HTML and HTML toolbar .When I click "visual", the HTML toolbar is gone, but I still only see HTML.

    I double-checked, thinking maybe I saved in the wrong mode, but no. The page is displaying fine. I saved it correctly and it displays correctly. But I cannot edit in "visual" Mode, which I need to do for part of the page.

    Tried refreshing browser, and recently updated WordPress version. Even other pages within the same site work fine in "visual" mode...!

    Any help out there for me? Thanks

  2. recently updated WordPress version

    I’m sorry but that blog is not a free blog from and being free hosted by wordpress.COM so we cannot help you with it. WordPress.COM blogs and wordpress.org installs operate on different code. The correct support forum to get support for that blog is here > http://wordpress.ORG/support

    For more clarity please read the sticky post at the head of this forum or the summary provided by Staff in the support documentation.
    http://en.forums.wordpress.com/topic/please-read-me-first-before-posting?replies=1
    For more on the differences: http://support.wordpress.com/com-vs-org/

  3. tipofthetop222
    Member

    thanks....even more confused than before, but thanks for sending me in a better direction

  4. Best wishes with your blog.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic