Need help? Check out our Support site, then


Website not working in Internet Explorer 8

  1. Hello All

    I have just installed WordPress and installed the template I would like to use, when I open my website in Google chrome it works fine but then when I open it in internet explorer 8 it doesn't work properly. Does anyone know how I can fix this?
    P.s it seems to work in other internet explorers just not IE 8

    Here is my website:
    lizzardz.tk

    Thanks in advance

  2. You did not specify a blog address or reason for posting when you created this topic.

    This support forum is for blogs hosted at WordPress.com. If your question is about a self-hosted WordPress blog then you'll find help at the WordPress.org forums.

    If you don't understand the difference between WordPress.com and WordPress.org, you may find this information helpful.

    If you forgot to include a link to your blog, you can reply and include it below. It'll help people to answer your question.

    This is an automated message.

  3. That is not a free hosted WordPress>COM blog and we cannot help your here at all. You are posting to the wrong support forum. If you don't have a username account at WordPress.ORG click http://wordpress.org/support/ and register one on the top right hand corner of the page that opens, so you can post to the support forums there and receive advice from WordPress.org bloggers.

  4. I have tried to register there but when I try to register it says:

    502 Bad Gateway
    nginx

  5. We cannot help your here.
    We provide support only for free hosted WordPress.COM blogs.
    Contact the web host that you pay for hosting your site.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic