Need help? Check out our Support site, then


Why can't i see photos for my blog?

  1. Today when I try to Add Media all I'm getting is the outline of a photo. What has happened to my setting? Never had any problem previously!!!

    The blog I need help with is j0hn1selah.wordpress.com.

  2. Volunteers cannot view private blogs and assist with issues they cannot
    view. . I tagged this thread for Staff assistance. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

  3. First, please make sure that your browser is up to date by visiting http://whatbrowser.org/

    If it is not, please try updating your browser or switching to a different browser.

    If it is, please do these four things:

    1. Try clearing your browser's cache and cookies: http://en.support.wordpress.com/browser-issues/

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    Please let us know how each step goes for you, and which browser (and version of) you're using if you're still having trouble.

  4. Thank you for the really helpful suggestions.
    However today, when I called up the blog, the photos have appeared so whatever was wrong has cleared itself. Obviously I am unable to follow your suggestions but I will save them for the next time it happens!
    Aren't I a pessimist(?) but I've been involved with electronics since 1954 so I am familiar with their inconsistency!
    If it CAN go wrong - you can bet it WILL!

  5. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic