Need help? Check out our Support site, then


Why did my blogs disappear?

  1. sarahendrickson395533565
    Member

    When I log in to WP.com none of my blogs appear in my dashboard (it says I have no blogs) and my username is different (it should be "sarakathleenh"). I did not change my username! I have been having some trouble for awhile logging on: I can't log on with just my username but if I enter my email address ([email redacted]) I can log on however when I tried yesterday I had to change my password in order to log on and then when it let me in to my dashboard all my stuff was totally gone.

    I have a new WP.org account but my login info is totally different and it's hosted by DreamHost.

    Thank you for your help!

  2. When you register a username account here all that's required is an email address, which becomes your unique identifier. If you are logged in and register a blog then it's registered under that unique identifier. You cannot access any blog unless you are logged in under the exact username account that registered the blog.

    Clicking this link should display all your blogs registered under the same username, including the hidden ones: https://dashboard.wordpress.com/wp-admin/index.php?page=my-blogs&show=hidden
    If you do not see the blog here http://en.support.wordpress.com/my-blogs/ then
    follow this guide > http://en.support.wordpress.com/my-blogs/#my-blogs-dashboard-visibility

  3. Thank you Timethief! I used another email address and an old password and was able to get in. This is still strange to me, though, since 1) I should be able to use my username to log in, right? 2) I updated my email address awhile ago and 3) why did WP create a new username and empty account when I changed my password?

    I'm glad that I can log in but this still seems like a very strange situation.

  4. I tagged this thread for Staff to sort this out with you. Please subscribe to the thread so your are notified when they respond.

  5. It seems that the 'sarahendrickson395533565' user was created two weeks ago. The other account (you are using now) was registered in 2009. Luckily the problem has been solved now. Feel free to contact us if you have any other questions.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic