Need help? Check out our Support site, then


Why is my post not displaying under "explore topics"?

  1. theroadtriphound
    Member

    Perhaps it is just me; however, I do use tags in each blog. After posting my blog, I always check to see if my blog appears under the "explore topics" that I have chosen. Each one works except my "Calgary" tag. Since the majority of my posts relate to Calgary, this by far is the most import "tag" for me.
    I also use, Alberta, Canada, etc, and they work perfectly fine.
    Is there someone out there that could assist me?
    Please and thanks!

    The blog I need help with is theroadtriphound.com.

  2. I can locate it so I'm not sure why you can't.
    Example: http://en.wordpress.com/tags/alberta/

  3. Oops! http://en.wordfpress.com/tags/calgary/
    You're right. It's not there. The reasons for non-appearance are here >
    http://en.support.wordpress.com/topics/#missing-posts do not apply and this thread is tagged for a Staff follow-up.

  4. theroadtriphound
    Member

    Thanks for checking my site.
    Yes, I checked that support link prior to sending out this question. Unfortunately, none of those apply to me...odd. However, I'm sure there is an easy answer to this!

  5. I made some changes, please check the reader again. You might need to scroll down a bit in the reader to find your topic.

  6. theroadtriphound
    Member

    Hello,
    I just checked my site and it is still not working. I also just created a new post with Calgary as one the tags; while other tags worked, Calgary's tag still does not.
    Sorry to keep bothering you...

  7. Could you try to remove the tag, re-add it, and re-publish your post? I hope that helps!

  8. theroadtriphound
    Member

    Hi again,
    Sorry, that did not work either....

  9. theroadtriphound
    Member

    Hello,
    It's been a few days now and I haven't heard from support regarding my issue. I was just wondering what the status is.
    Please and thanks!

  10. This thread is now tagged for Staff attention. Please subscribe to it so you are notified when they respond.

  11. theroadtriphound
    Member

    Thank you for your help!

  12. Sorry for the delay. I've just contacted our developers to take a closer look at this. I'll keep you informed. Thank you for your patience.

  13. theroadtriphound
    Member

    Thank you so much!
    I look forward to hearing from you.
    Have a great day!

  14. The problem has been resolved now. Please give it another try.

  15. theroadtriphound
    Member

    To date, I have not posted a "calgary" tag to test this. However, I will soon; at that time I will then let you know if it worked.
    Thanks so much for your help!

  16. You're welcome. Looking forward to your reply.

  17. theroadtriphound
    Member

    Good morning,
    Sorry guys, the "calgary" tag is still not working on my site.
    Looking forward to a solution.
    Thanks again...

  18. Sorry for the delay. I've just forwarded the issue to our developers to look at again. I'll keep you informed.

    Thank you for your patience.

  19. Your posts will appear in the reader now. Feel free to contact us if you have any other questions.

  20. theroadtriphound
    Member

    Sorry for my delay...
    Everything is working great, thank you so much!

  21. You're welcome :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic