Need help? Check out our Support site, then


Wordpress Down?

  1. I haven't been able to log into wordpress since Sat. I saw the other post "Has WordPress crashed", but it says "resolved" so Im posting a new entry.

    I can't access the wordpress.com page, on occassion I can log into my blog but everything is on the left side of the page and I am not able to do anything else.

    I called my isp and after 50min on the phone trying different things, they told me it was wordpress.

    Please advise

  2. If you can't access and use your feedback button then you can send in an email to support (at) wordpress (dot) com.

  3. I am having the same problem. I haven't been able to access my WordPress blogs since Saturday using my DSL connection. I am using dialup to write this message. DSL and the modem company both say the problem is at WordPress. I tried 3 computers and two different OS to no avail. I can go to any other website with no problem. It's just addresses that end in "wordpress.com" that I can't access. I have sent a message to support.

  4. I don't want to jinx it, but it seems to working!!!!!!!! Yea! Maybe they got my email and fixed my account. TYJ

  5. @allaheadfull
    That's great news. Thanks for sharing it. :)

  6. I remember something about additional servers coming on line this weekend. That may have had something to do with it.

  7. Probably Dr. Mike. I was having many delay problems, which seem to not be occurring anymore.

  8. Same here,
    I have had very, very, very, slow access to wordpress.com and any/all wordpress.com sub-domain sites. If a site does finally load (60-120 secs), no images are loaded. It seems to always hang at [ s.wordpress.com ]. Can see transferring data ... s.wordpress.com, in the browser status bar.

    Access has been very slow to NO access on Sat., Sun., and today! Tried Firefox and IE on 2 different PCs with Win. Cleared cache, restarted, and performed dnsflush, all to no avail. Sent Feedback.

    This is only happening on Worpress.com and any/all sub-domains. All other access to teh intarweb is just fine.

  9. It was very slow for me on the weekend, but seems up to speed now. I was getting some funny page-loading effects, like one line of text infinitely replicating itself down the screen, etc, which I usually only get with typepad blogs. But seems to have cleared up.

  10. There's been problems again. I talked to Barry and Mark this week about it. My main problem was with CSS not updating after having made changes, and as well as html changes in the sidebar not updating.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.