Need help? Check out our Support site, then


Wrong Youtubevideos are showed on my Blog

  1. christlicheperlen
    Member

    Hello there,

    since today people can not see anymore the YoutubeVIDEOS that I linked to my Blog. Instead of the Videos I wanted to show they see always the newest Video of the YoutubeCHANNEL to which I linked. So my headlines don`t fit to the Videos. Can you help me please?

    Thanks from christlicheperlen
    Blog url: http://christlicheperlen.wordpress.com/

  2. janolofbengtsson
    Member

    I have a similar problem. Today I discovered that many of the YouTube videos in my blog posts had been replaced by the one most recently added to my YouTube favorites list. How is this POSSIBLE? How can WP and YouTube be related in this way, beyond the control of the WP blogger (and YouTube user)?

  3. This is happening to me as well.
    I'm posting a video and is the same video in all blog entries.

  4. This thread has been flagged for Staff attention. Please see what Staff (designsimply) said here:

    It would help to have a very specific example to review. Can you please post back with the following:

    1. Link to where we can see the problem in action on your blog
    2. Link to the YouTube video you expect to see
    3. Link to the YouTube video you are actually seeing
    http://en.forums.wordpress.com/topic/why-are-youtube-videos-replaced-by-others?replies=23#post-952071

  5. christlicheperlen
    Member

    Hello there,

    on the 18th of July I noticed tecnical problems with 16 videos from You tube, that I showed on my blog. Actually it were two different kinds of problems:

    In THREE CASES, there was instead of the video just a little note to see:

    „500 Internal Server Error
    Sorry, something went wrong.
    A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.“

    Here you can see an example of this problem on my blog in action:

    http://christlicheperlen.wordpress.com/2012/06/05/was-auch-immer-whatever-is/

    This is the video that should have been showed:

    http://www.youtube.com/watch?v=ppB1n03kg-Q

    In 13 CASES there was shown a wrong video.

    I proved some of this cases. People were always lead to the right channel on You tube. But instead of the video that I wanted to show, they saw always the newest video of that channel.

    Here you can see an example of this problem on my blog in action:

    http://christlicheperlen.wordpress.com/2012/04/08/statt-dessen-instead/

    This is the video, that should have been showed:

    http://www.youtube.com/watch?v=9TGBSMOz1zs&list=UUlwiLm6_qPry06tcFo6Gc9g&index=1&feature=plcp

    This is the wrong video, that was showed (the newest of that You tube channel) :

    http://www.youtube.com/watch?list=UUlwiLm6_qPry06tcFo6Gc9g&v=LqGVuNn9Zrw&feature=player_embedded

    After waiting 2,5 days and seeing, that the mistakes still where there, I changed all this 16 articles. I set just simple links to You tube, that people could watch the videos over there. :- (
    Here one example from my changing out of the „13 cases category“ (The other of the 16 articles are still like this. I just replaced two of them back into the wrong standard to explain the problems here.) :

    http://christlicheperlen.wordpress.com/2012/07/02/hier-bin-ich-here-i-am/

    Okay, that were the problems I had with the videos. Thanks for your help!

    Tina, Admin of http://christlicheperlen.wordpress.com/

  6. Thank you so much for posting details. Staff will now have what they need to sort this.

  7. One more piece of information: how did you put the YouTube videos in your blog? Did you use the Shortcode, did you just post the URL, did you use the whole Embed code?

  8. christlicheperlen
    Member

    Ups! I hope, I can explain this right. When I want to post a video from You tube, I always press "adding files" (in german language "Dateien hinzufügen") and then I put the whole link (for example http://www.youtube.com/watch?v=ppB1n03kg-Q ) into the field URL.

  9. That particular method hasn't been support for a quite a while.

    Instead, try following this guide: http://en.support.wordpress.com/videos/youtube/

  10. christlicheperlen
    Member

    Dear macmanx,

    I have more than 90 videos from You Tube with that particular method on my blog. And they ALL worked till the 17th of july. Then SUDDENLY I got the trouble with the 16 videos on the 18th of july (I noticed it, when I started my computer at 21:30 in german time. Might have been already the 19th in your area.) The other of the 90 videos still work normal.

    I could fix the example I gave you where it said:
    „500 Internal Server Error
    Sorry, something went wrong.
    A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.“

    But it didn`t work with the videos of the „13 cases category“ of wich I told you.

    So I tried to follow your guide http://en.support.wordpress.com/videos/youtube/ in that cases.

    I`ve done what it says in the beginning:

    „ Embedding with a URL
    To quickly embed a YouTube video, simply copy the video’s URL from your web browser’s address bar while viewing the video. Paste it on a line by itself in your post/page editor. We take care of the rest! “

    I`ve done that, but the problem is still the same. The wrong video is still shown on my blog:

    http://christlicheperlen.wordpress.com/2012/04/08/statt-dessen-instead/

    (This is the video, that should have been showed: )

    http://www.youtube.com/watch?v=9TGBSMOz1zs&list=UUlwiLm6_qPry06tcFo6Gc9g&index=1&feature=plcp

    (This is the wrong video, that was showed (the newest of that You tube channel) :

    http://www.youtube.com/watch?list=UUlwiLm6_qPry06tcFo6Gc9g&v=LqGVuNn9Zrw&feature=player_embedded

    I don`t know what to do anymore...

  11. change the embed method.

  12. christlicheperlen
    Member

    Okay, I tried the second way from your guide.

    This is, what my short code now looks like:

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9TGBSMOz1zs&list=UUlwiLm6_qPry06tcFo6Gc9g&index=1&feature=plcp]

    The problem is still the same.

  13. Try just this:

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9TGBSMOz1zs]

  14. christlicheperlen
    Member

    IT WORKS! IT WORKS! IT WORKS!!!!!!!

    You tube must have changed something with their playlist.

    THANK YOU SO MUCH FOR YOUR PATIENCE AND HELP! YOURE DOING SUCH A GREAT JOB!!! IM PROUD OF YOU! HAVE A NICE DAY!

  15. You're welcome!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic