Need help? Check out our Support site, then


YouTube Videos

  1. My video will not show up in my blog. Only the link shows up and leads it to YouTube. It worked in one of my posts, where the video would show up, but not in another post.
    Blog url: http://brooketeacher.wordpress.com/

  2. Will you please provide a link to the post or page this is happeneing in?
    Did you use the youtube shortcode which wordks every time for me? See [youtube] embeds a YouTube video. ยป Full instructions

  3. Here is the link for the post where the YouTube video will not show up. http://brooketeacher.wordpress.com/2012/04/01/venturing-out/

    Here is the link for the post where the YouTube video DID show up. http://brooketeacher.wordpress.com/2012/03/04/jeju-we-love-having-you-here/

  4. And I followed all the instructions and tried it from different computers and different web browsers and nothing seems to be working.

  5. The sourcecode of that post says "YouTube Error: bad URL entered". What's the URL you've tried to use?

  6. I used a couple different ones. The one that is actually in the URL box at the top of the page and the one that is given below the video on YouTube.

  7. That doesn't help: paste the actual URLs here please.

  8. thedixieflatline666
    Member

    The one below the video doesn't work on Word Press.

    The address-bar url:
    http://www.youtube.com/watch?v=mjpMiNdE9kk
    The code that YT supply below the video:
    http://youtu.be/mjpMiNdE9kk
    See the difference? The alpha-numeric string at the end is okay, but it needs to be preceded by:
    http://www.youtube.com/watch?v=

  9. It finally worked! I did the same thing I had already done about 4 or 5 times and it finally worked this time! Problem Resolved! :)

  10. I have the same problem and have tried over and over attempting to do is as I have before. Even went back and looked at some old blogs where embedding video was successful. Now there are only links there.

    Link for issue today: http://goodmorninggratitude.com/

    Link for a blog last year where embedded videos disappeared and now shows only links: http://goodmorninggratitude.com/2011/07/16/heather-jackie-bianca-and-sung-bong/

  11. After trying on and off all day doing the same things... now it works! What's up with that!?!?!?

  12. Yea no idea! It is a mystery. Glad to see it wasn't just me though!

  13. freetobebeauty
    Member

    I cannot get my video to embed into my post. I am doing the same thing I have been doing in the past and all I can see is the link. The previous post isnt working either, but there are posts that have the videos showing...any suggestions?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic