Need help? Check out our Support site, then


Youtube videos reset to thumbnail view with Google Reader

  1. Hi!

    I've been experiencing some weird problems when reading the blog within Google Reader.

    When my wordpress blog adress is visited all works fine. But when you try to read the blog within google reader this thumnail thing happens. If a new post that includes video is created, the most of the previous posts reset to thumbnail view in Google Reader. I have to specifically edit every "broken" post and only hit "update", and everything works again in Google Reader. Now I don't have many posts with video, but it's a little painful to do this everytime I embed a new video in a new post. Maybe I'm doing it wrong, I don't know. I simply insert the youtube video adress including a new video object in the editor and the code results in [youtube=http://www.youtube.com/watch?X=XXXXXXXXXXXXX] format.

    But again, if I only edit the broken posts and hit "update", without editing anything, all works fine in Reader again. It's only that's a pain to do this every time. The blog works fine.

    I've searched the forums but this is a very specific issue. And it doesn't happen with all posts, only the most recent ones. Can you help me?

    Thank you very much.

    The blog I need help with is nolamersallowed.wordpress.com.

  2. I'm sorry but I cannot help you with this. I am answering so this thread gets bumped back onto the front page of the forum where perhaps another Volunteer can help you. If not then you will have to contact Staff. http://en.support.wordpress.com/contact/

  3. Thank you very much. Let's see if anyone can help with this.

  4. Anyone?

  5. If no one responded, you might want to check in with staff:
    http://en.support.wordpress.com/contact/

  6. Ok, thank you I have done it already.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic