Need help? Check out our Support site, then


Zemanta Recommended links/photos not working

  1. cweleventhauthor
    Member

    When writing/editing a new post, the Zemanta recommended links/images function is not working. It doesn't produce any recommendations.

  2. I am having the same problem. And I cannot find where to contact or email the so-called Happiness Engineers who are making me very unhappy right now.
    Thank you.
    Jacob Stockinger
    The Well-Tempered ear

  3. @cweleventhauthor
    There is no blog linked to your username. Please post an active link starting with http:// to the blog you are referring to.

  4. @welltempered
    You are posting to the wrong support forum if you are referring to the blog linked to your username. This forum is only for those who have issues with blogs being free hosted by WordPress.com and that site is not being hosted by WordPress.com. You need to post to this support forum http://wordpress.org/support/
    For clarity read > WordPress.com vs WordPress.org

  5. Here it is, though today's post was done in advance:
    http://welltempered.wordpress.com/

  6. sorry, i think you are wrong.
    the address for my blog -- The Well-Temepred Ear -- is
    http://welltempered.wordpress.com/
    NOT wordpress.org
    try it and see
    best

  7. Thank you for providing the link to the blog in question. As I said above the site linked to your username is not a WordPress.com blog. Zemanta is operating on my blogs. I do not know why it is not operating on yours. Please confirm the settings have been eanabled here > Users > Personal Settings in your Dashboard and click "svae chnages" to see if it activates when you do that.

  8. yikes! I not only forgot to post the link but also failed to use the spellchecker :(
    http://en.support.wordpress.com/zemanta-for-recommended-links-photos-articles/#how-to-activate-zemanta

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic