Need help? Check out our Support site, then


zero

  1. Why does a zero ("0") show up underneath the text of my post?

  2. It shows up in the code as if you typed it as a separate paragraph.

  3. Never seen that before.

    I have a feeling that you're using the rich text editor and it's trowing it in there. (Wouldn't be the first time) You may want to try turning it off to see if that helps.

    I'm also wondering if maybe you have a virus of some sort and its affecting what your posting. Strange output though for one.

  4. The zero ("0") does go away when I turn the rich text editor off. I like the rich text editor, though.

    With the rich text editor on, I can go into the code and take out the zero, too, but again, this is kind of a pain. I've scanned for viruses, and I'm clean--any other thoughts about how to get rid of it?

    To take a look at what I'm talking about, visit

    http://freadom.wordpress.com/

    Thanks for the help.

  5. looks like some mark... anyway, zero is a good number should bring a luck.

    funny, this page also has a 0 but this time in the heading: 'About0', I dunno it may be left intentionally.

  6. Please see the third post for the suggestion that you missed. :)

  7. Hi all, thanks for the help.

    FYI, I took another look at the HTML code in my posts, and it included the word "stickies." I had a Firefox plugin called Internote installed, which allows you to save a sticky on any webpage you visit. I uninstalled Internote, and I no longer get the zero at the bottom of my posts.

  8. You had a sticky zero? ;>

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags