Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

bryanvillarin

Member Since
September 21, 2005 (10 years)
Website
https://allnarfedup.com/

User Activity

Recent Replies

  1. Pages linking wrong User last replied: 4 years ago. No replies since.
  2. Issues with domain mapping User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  3. Add DNS record for citywinks.es User last replied: 4 years ago. No replies since.
  4. How can I change my account from my personal email address to my blog's email? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  5. username taken, but not really? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  6. why do i get "invalid activation key?" User last replied: 4 years ago. No replies since.
  7. Invalid Request User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  8. Problem activation blog User last replied: 4 years ago. No replies since.
  9. POSTING PROBLEM User last replied: 4 years ago. No replies since.
  10. Posts/Pages say "Invalid Key" User last replied: 4 years ago. No replies since.
  11. Issue with pages within the blog User last replied: 4 years ago. No replies since.
  12. How to view posts as a reader would view them. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  13. Link properly User last replied: 4 years ago. No replies since.
  14. Permalinks on new blog all messed up User last replied: 4 years ago. No replies since.
  15. i keep getting prompted to open a new blog? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  16. jijimellononline User last replied: 4 years ago. No replies since.
  17. pages User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  18. Why its showing invalid key. User last replied: 4 years ago. No replies since.
  19. Invalid Activation Key issue?? How to overcome it? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  20. page User last replied: 4 years ago. No replies since.
  21. Posts aren't loading correctly/at all User last replied: 4 years ago. No replies since.
  22. Why are my links not correct? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  23. Invalid Request when trying to post User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  24. invalid links User last replied: 4 years ago. No replies since.
  25. Links Taking Me Back To Creation of Blog Page User last replied: 4 years ago. No replies since.
  26. Blog and pages not working User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. Post and Page Links Are Jobberwocky User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  28. Logo will not change User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  29. ¿What´s happening with my posts with galleries and the enclosed file URL??? User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  30. I forget my email and password in my old account User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 3 years ago

Threads Started

No more topics posted.


131323347