Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

designsimply

Member Since
September 3, 2006 (10 years)

User Activity

Recent Replies

  1. image sometimes not loading correctly on page User last replied: 4 weeks ago. No replies since.
  2. HTTPS broken on RSS User last replied: 1 month ago. No replies since.
  3. Blog post content gone User last replied: 3 months ago. No replies since.
  4. LOST CONTENT! :((( User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  5. domain change User last replied: 3 months ago. No replies since.
  6. Where is My Blog? User last replied: 3 months ago. No replies since.
  7. site User last replied: 3 months ago. No replies since.
  8. PayPal Button User last replied: 3 months ago. No replies since.
  9. New Editor Design: Feedback Thread User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 1 month ago
  10. Domain disappeared User last replied: 3 months ago. No replies since.
  11. Domain nameservers and relocation User last replied: 3 months ago. No replies since.
  12. Used wrong email when signing up User last replied: 3 months ago. No replies since.
  13. Renewal User last replied: 3 months ago. No replies since.
  14. I can't login as admin User last replied: 3 months ago. No replies since.
  15. Terrible picture quality in gallery User last replied: 3 months ago. No replies since.
  16. Home Slider Setting in virtue User last replied: 3 months ago. No replies since.
  17. How do I update my DNS User last replied: 3 months ago. No replies since.
  18. Domain Renewal User last replied: 3 months ago. No replies since.
  19. Unable to map an existing domain User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  20. Delete account User last replied: 3 months ago. No replies since.
  21. views User last replied: 3 months ago. No replies since.
  22. I cannot login to wordpress User last replied: 3 months ago. No replies since.
  23. cancel plan and refund User last replied: 3 months ago. No replies since.
  24. Help User last replied: 3 months ago. No replies since.
  25. Post not appearing in reader User last replied: 3 months ago. No replies since.
  26. Can't find my posts in Reader User last replied: 3 months ago. No replies since.
  27. Connecting with social media User last replied: 3 months ago. No replies since.
  28. My Domain User last replied: 3 months ago. Most recent reply: 3 months ago
  29. Blog post page - published posts vs drafts User last replied: 3 months ago. No replies since.
  30. Images otherwise fine are pixellated in carousel User last replied: 3 months ago. No replies since.

Threads Started

No more topics posted.