Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

kraftbj

Member Since
November 1, 2007 (7 years)
Website
http://www.brandonkraft.com

User Activity

Recent Replies

  1. blog upgrade - invoice User last replied: 2 weeks ago. No replies since.
  2. Delete Jetpack link User last replied: 1 year ago. No replies since.
  3. Authorship and Google+ **PAGES** User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  4. How do I stop immediate email notifications to subscribers every time I post? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. Reader changed? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Adding Hosted WordPress Domain to Blogger account User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. Photos suddenly became HUGE and won't size correctly User last replied: 1 year ago. No replies since.
  8. importing images from Weblog User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  9. Menu dissapears in landscape on mobile phone in Responsive theme User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  10. Domain Mapping Plugin for comunicatestesso.com User last replied: 1 year ago. No replies since.
  11. errors in coding User last replied: 1 year ago. No replies since.
  12. How do I move a post in my blog to a page of it's own User last replied: 1 year ago. No replies since.
  13. Why did my vimeo links stop embedding? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  14. "Likes" and their notifications appearing, disappearing, reappearing on posts. User last replied: 1 year ago. No replies since.
  15. Removing auto-hyphenation from Twenty-fourteen User last replied: 1 year ago. No replies since.
  16. Bad sincronization for comments and likes User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  17. Likes are slow in displaying on posts User last replied: 1 year ago. No replies since.
  18. Emails - User last replied: 1 year ago. No replies since.
  19. Lost account info User last replied: 1 year ago. No replies since.
  20. I can embed a vimeo video on my post, (Premium account) User last replied: 1 year ago. No replies since.
  21. Has anyone ever lost the Wikipedia link capability in posting? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  22. Problem uploading personal video User last replied: 1 year ago. No replies since.
  23. Change menu background colour on Able Theme User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  24. How do I located imported posts? User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  25. Update User last replied: 1 year ago. No replies since.
  26. Não consigo renovar meu domínio User last replied: 1 year ago. No replies since.
  27. OVH domain / Google Apps EMail MX registers doesn't work User last replied: 1 year ago. No replies since.
  28. One post attracts spam comments User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago

Threads Started

No more topics posted.


1291