Need help? Check out our Support site, then


Back to WordPress.com Forums

universalgeni

Member Since
January 18, 2007 (8 years)
Website
http://universalgeni.wordpress.com/

User Activity

Recent Replies

  1. Page numbers gone User last replied: 4 months ago. No replies since.
  2. Two spam comments daily User last replied: 10 months ago. No replies since.
  3. Can't accessmy site Flaming rose.net User last replied: 1 year ago. No replies since.
  4. Massiv spam attack User last replied: 1 year ago. No replies since.
  5. E-Mail-Follower Subscription Spammails from xlxe.pl User last replied: 1 year ago. Most recent reply: 1 year ago
  6. Why, after almost 4 years is much more spam getting through your blog filter? User last replied: 1 year ago. No replies since.
  7. Danish letters not showing correctly User last replied: 3 years ago. No replies since.
  8. WordPress video bug User last replied: 3 years ago. No replies since.
  9. EU Cookie Law - What can I do?! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  10. Strange Tumbler numbers User last replied: 3 years ago. No replies since.
  11. How do I get rid of this? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  12. Logging in again and again User last replied: 3 years ago. No replies since.
  13. Problems loading WP User last replied: 3 years ago. No replies since.
  14. I mapped my domain to the wrong blog, can I swap it? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  15. using an existing domain name User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  16. Creating Separate Discussions User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  17. Site keeps redirecting and keeps logging me out of WP User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  18. Can't Add Links User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  19. Cannot add a link to my blog post User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  20. Can't add hyperlinks tonight User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  21. Where on earth has my blog gone? User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  22. My browser is NOT out of date! User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  23. Video embeds suddenly stopped working User last replied: 3 years ago. Most recent reply: 3 years ago
  24. Cant get to admins pages User last replied: 3 years ago. No replies since.
  25. Selling e-book on blog User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  26. Virus Warnings For My Site User last replied: 4 years ago. No replies since.
  27. Can't embed Blip TV User last replied: 4 years ago. No replies since.
  28. Exempt single post from RSS feed? User last replied: 4 years ago. No replies since.
  29. Embbed TED Video User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago
  30. YouTube video invisible after publication User last replied: 4 years ago. Most recent reply: 4 years ago

Threads Started

No more topics posted.


1221