1 blog problem

  • Author
    Posts
  • #586858

    1ejb
    Member

    March 21, 2011

    To whoever solved my blog problems- -Thank you. I do have 1 problem. I posted 3 blogs- -tagged and categorized
    them, but my blogs still reads uncategorized. Did I miss something? How do I fix it?
    Have a pleasant day.

    Elizabeth Burchardt

    #587028

    Open the posts again in the editor and in the categories module, check to see what categories are shown as assigned to the posts. If your chosen category is not selected, select it, deselect the uncategorized category and then click the update button and check your blog.

    #587075

    timethief
    Member

    Reference link for other who may find this thread in the forum searchbox in the future > Setting the Default Category > http://en.support.wordpress.com/posts/categories/#setting-the-default-category

    #587359

    1ejb
    Member

    April 12, 2011

    Concerning my blog problems. I’ve spent 2 hours trying to figure this out. I’m getting a little upset. I’ve read your instructions and I found neither editor or categories
    module in my blogs. It’s probably something so simple that I don’t see it, but I would
    like to get this corrected before I add more blogs and I certainly don’t want the same
    problems with them as I’m having with these. Also, I tried to delete the e-mails
    I’ve sent you and going by your instructions, I didn’t see “Unsubscribe” at the top of
    the page.

    Elizabeth Burchardt

    #587360

    timethief
    Member

    I found neither editor or categories
    module in my blogs

    (1) May we please have the links to both of your blogs?

    (2) Are you the Admin of both blogs?
    http://en.support.wordpress.com/user-roles/

    (3) Have you gone to the top right hand corner of your Admin page and set screen options there so the modules display?
    http://en.support.wordpress.com/screen-options/

The topic ‘1 blog problem’ is closed to new replies.