Add Media button isn't working

  • Author
    Posts
  • #1547214

    Add Media button isn’t working for me on Chrome or Internet Explorer, nor is the button to change the time to publish. I was able to change the publish time from the iPad app, but couldn’t embed a YouTube video.

    The blog I need help with is brightonmusicblog.co.uk.

    #1547386

    kraftbj
    Staff

    Hi,

    Can you try to empty your browser’s cache and try again (instructions: Browser Issues). I can’t duplicate the problem, so I appreciate your patience while we troubleshoot what you’re seeing.

    Thanks!

    #1547397

    Thanks for that.

    I’ve tried clearing the cache in Chrome and Explorer, but the problem’s still there. I’ve also noticed that on the main dashboard page before I start editing a post, rather than loading up the individual sections for “Your Stuff”, “What’s Hot”, etc, they just hang at “Loading”.

    #1547400

    kraftbj
    Staff

    In Chrome, can you right-click and choose “Inspect Element”, then choose the Console option on the window that appears.

    Can you copy/paste any errors that are listed in a response back to me? I’m hearing a number of reports like this, but we haven’t been able to duplicate any issues ourselves.

    Thanks again for the help.

    #1547401

    Here’s what it’s saying:

    event.returnValue is deprecated. Please use the standard event.preventDefault() instead.
    Uncaught TypeError: Cannot read property ‘icons’ of undefined ??-eJx9Uu1uwyAMfKER2nSb9mfasxDiIqeAGTaN+valWzK1WoqE5K87cxjrOSmM1pcRWE/1fBfIl8V0E7/oFkAFdNkIdAHjCrYU…:353

    #1547404

    kraftbj
    Staff

    Excellent! That helps quite a bit. Our developers are digging in now. Thanks again for your help and I’ll let you know when I have an update.

    Thanks!

    #1547415

    kraftbj
    Staff

    We deployed what we believe will fix this; can you empty your browser’s cache and refresh the page? If it works for you, I’ll start asking other folks to check too.

    Thanks again for your help!

    #1547425

    That’s done the trick. Thanks very much for all your help!

    #1547439

    kraftbj
    Staff

    Awesome! Thanks for your patience and have a great day!

The topic ‘Add Media button isn't working’ is closed to new replies.