Added picture to my post and the text all disappeared!

  • Author
    Posts
  • #825010

    14jazz
    Member

    I added a picture to my post after it was saved and all of my text disappeared! This had happened earlier today when I did a previous post but all of a sudden it returned when I removed the added picture. It is NOT working this time and I’m pretty upset since I was almost finished.
    I had made sure to save the draft because I was afraid of it disappearing. Is there anyway to get it back?

    The blog I need help with is jottingswithjasmine.wordpress.com.

    #825136

    justpi
    Member

    Check previous revisions.
    If you’re not seeing the Revisions module while on the post editor screen, click Screen Options (top right) to activate it.

    #825137

    14jazz
    Member

    Thank you, thank you, thank you!! You’ve made me one happy camper!!

    #825145

    justpi
    Member

    You’re welcome!
    Ever since the latest WP updates, some users have been reporting issues with drafts. Safer method while preparing a new post: set it to privately published instead of draft.

    #825153

    14jazz
    Member

    I do appreciate the advice. I’m pretty new at this and it takes a little while to learn all of the wp idiosyncrasies! I’m still having trouble to add this darn picture though. Every time I try to add it to the top of the text the text disappears.
    Patience is a virtue the say :)

    #825156

    justpi
    Member

    That shouldn’t be happening. Please publish the post so we can check its code, and describe the exact steps you’re using to insert the image. Also, what browser and version are you using?

    #825157

    14jazz
    Member

    Of course as soon I sent you the last message, I got it to work. Thanks again for all your help and patience!

    #825159

    justpi
    Member

    You’re welcome.
    But the browser question is important: hope you’re not using Explorer, are you?

    #825160

    timethief
    Member

    IE is the devil’s spawn. :D lol

    #825185

    14jazz
    Member

    No I’m using safari. I managed to finally get my post done!! Maybe I should not do posts at night :)

    #825187

    timethief
    Member

    IMO this was an unusual day. I suspect your issue was due to Staff doing backend work but who knows? Hopefully, tomorrow will be a better one for you.

    #825189

    14jazz
    Member

    The revision module information was invaluable!

    #825191

    timethief
    Member

    Indeed it is and that why I blogged it here: Recovering a lost blog post or page

    #825192

    timethief
    Member

    BTW on the bottom of your Admin page you will find a link to the Learn WordPress.com blogging Tutorial prepared by Staff. http://learn.wordpress.com/
    The support documentation is all found at the Support link http://en.support.wordpress.com which is also on the bottom of your Admin page. The searchbox there provides results from the support documentation and from fourm threads. I’ve been here almost 6 years and it’s rare that a question is asked that has not been previously asked and answered.

The topic ‘Added picture to my post and the text all disappeared!’ is closed to new replies.