Adding photos to posts

  • Author
    Posts
  • #1273335

    cathywil
    Member

    I’ve been working on a Post & want to add more photos. Why won’t my browser allow me to do this. It won’t show me all the photos that I know are there.

    Thanks, Cathy

    The blog I need help with is lushlife.me.

    #1273478

    timethief
    Member

    If you think you have a browser related issue then go through these steps and report back your results.

    If you are not running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com/ please try upgrading or switching first.

    Note: If you are using an IE9 browser in compatibility mode that makes it render as IE7 and IE7 is not supported. To disable see > http://www.sevenforums.com/tutorials/1196-internet-explorer-compatibility-view-turn-off.html

    If you are running one of the browsers and versions listed at http://browsehappy.com please do these four things:

    1. Try clearing your browser’s cache:

    http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?hl=en&answer=32050

    2. Make sure that you have third-party cookies enabled: http://en.support.wordpress.com/third-party-cookies/

    3. Try with all browser extensions or add-ons temporarily disabled.

    4. Try enabling HTTPS: http://en.support.wordpress.com/https/

    If it’s still happening, let us know exactly which browser (and version of it) you’re using by checking here if necessary http://www.whatbrowser.org/ and also post any error reports you get.

    #1273511

    cathywil
    Member

    Thanks for your suggestions. However, the things I tried are not working. I have Windows 8, IE 10, have cleared my IE cache, & my Third Party Cookies are enabled.

    When I go to Upload and Select Files, it shows me so-called “Allowed Files” and won’t load my photos. I get an IE Box stating, “Internet Explorer is not responding” and with the options to Close the Program or Wait for the Program to Respond. Then Windows attempts to find a solution and displays a window of the appropriate folder of photos. Is there a way to download the ones I want from here?
    Or do I have another issue entirely.
    Thanks so much for your help.

    #1273584

    timethief
    Member

    Note that I previously tagged this thread for Staff assistance. Please subscribe to the thread so you are notified when they respond and please be patient while waiting.

    #1273602

    kardotim
    Member

    Do you also encounter this issue in a different browser? for example Firefox or Google Chrome?

    Could you send us a screenshot of the page where you’re seeing this? and send it to us by e-mail?

    Thank you.

The topic ‘Adding photos to posts’ is closed to new replies.