All my post were gone

  • Author
    Posts
  • #184105

    netpxel
    Member

    Hi,

    I have problem with my blog. i updated my blog around and hour ago, when publish it it said server having maintenance. after few minutes i tried again to refresh, able to see the page but all my post, comment, gone! i tried access my blog http://netpxel.wordpress.com. it got the blank page. few of my friends also tried to access, all got the blank page. any idea what happened?

    #184224

    I’ll tag this modlook, but it’s going to be something staff is going to have to work solve. If there isn’t an answer by tomorrow morning, contact support at http://wordpress.com/contact-support/ (Mon-Fri 8am-4pm Pacific time) or using the “support” button in the upper right of your dashboard.

    #184258

    netpxel
    Member

    so far it’s still the same. may need to get support reg the status

    #184283

    netpxel
    Member

    Is there any other way to get my issue attended? i’m not able to get the support as it was offline. not sure what is their work time since i’m in different country. looked at the support page at least 8-10 hours yesterday but it keep offline. anybody can help? any suggestion?

    #184284

    Support is your only answer. You can email support at support [at] wordpress [dot] com.

    #184287

    netpxel
    Member

    hi thesacredpath,

    i’ve checked my blog few minutes ago it it restored! many thanks for your advise!

    #184288

    You’re welcome and happy blogging.

The topic ‘All my post were gone’ is closed to new replies.